Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Sol ute, sol inne – vårfixa med Svanen och du får sol i sinne

Solen skiner vårkänslor gryr och planeringen inför årets hus- och trädgårdsfix börjar ta form. Vill du vara säker på att välja de allra bästa materialen till dina projekt tycker vi att valet ska falla på Svanenmärkta produkter. Vi garanterar att målarfärgen, fönstren eller trävirket du köper inte bara är hållbara och påverkar miljön så lite som möjligt utan också att du har gjort ett val som är klokt för din och din omgivnings hälsa.

Ser du framför dig hur du om en månad eller två sitter på den nybyggda altanen i en skön solstol och njuter av vårvärmen och din kreation? Med Svanenmärkt virke som byggmaterial behöver du inte oroa dig för att altanen ska sprida farliga metaller eller kemikalier i din trädgård. Träet står emot röta och altanen kommer att hålla för många grillkvällar, solstunder och sköna söndagsfrukostar i många år framöver.

Måla med SvanenOm sedan altanen ska målas om i någon skön färg finns det massor av både Svanenmärkt och EU Blomman-märkt målarfärg att välja på. Och kanske blir du så uppfylld av känslan att sätta ny färg på tillvaron att du vill fortsätta målningen inomhus – ja då är utbudet av miljömärkta inomhusfärger minst lika stort. Färgerna är vattenbaserade och innehåller minimalt med ämnen som kan vara skadliga för din hälsa eller för vår miljö. Dessutom är de så klart heltäckande och färgen håller länge.

Välj Svanenmärkta fönsterNär det sedan är dags för det stora projektet – fönsterbyte – finns det många anledningar att välja Svanenmärkta fönster. De håller inne värmen vilket gör att du sparar energi och därmed pengar genom att minska behovet av uppvärmning. Svanenmärkta fönster har också klarat krav på träråvara och kemikalier i tillverkningen. Och de är självklart av god kvalitet och håller länge.