English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. För studenter

För studenter

Miljömärkningen behöver framtidens hållbara ledare och experter på hållbarhet! Världen omkring oss utvecklas oerhört snabbt. Självklart vill vi ligga i framkanten. Till det behöver vi ny kunskap och nya idéer – kanske just din kunskap och dina idéer?

Våra kunder arbetar också aktivt med hållbarhet för att ligga i framkant inom sina områden. Ett tips för dig som vill vara med och bidra till en hållbar utveckling är att titta igenom vilka företag vi arbetar med och kontakta dem för praktikplatser eller möjligheter till anställning.

För att hjälpa till att skapa framtidens ledare har vi tillsammans med Sustainergies skapat hållbarhetsacceleratorn, och utbildningen ASAP (A Sustainability Acceleration Project). I ASAP får studenter utbildning av oss och våra partner-företag. Efter en campusturné, med heldagsträning i hållbarhet och ledarskap för 400 studenter, väljs ett fåtal studenter ut att bli diplomerade som Framtidens hållbarhetsledare, Håll utkik efter nyheter om ASAP i våra kanaler och på ASAP:s egen hemsida.

ASAP-final 2018

Hållbarhetsutbildningen ASAP passar perfekt för dig som vill lära dig mer om hållbarhet! Foto: Sofia Lindblom

Intresserad av praktikplats?

En praktikplats kan vara ett utmärkt tillfälle att få arbetslivserfarenhet och kunskaper inom ett yrke. Tyvärr har vi väldigt mycket att göra och har därför svårt att hitta tid för att coacha en praktikant inom vår kriterieutvecklings- och licensieringsverksamhet.

Däremot tar vi regelbundet emot praktikanter på marknads- & kommunikationsavdelningen. Då  samarbetar vi med Sustainergies. Kolla in deras praktikplatser.