English
Favoriter
  1. För studenter

För studenter

Miljömärkningen behöver framtidens hållbara ledare och experter på hållbarhet! Världen omkring oss utvecklas oerhört snabbt. Självklart vill vi ligga i framkanten. Till det behöver vi ny kunskap och nya idéer – kanske just din kunskap och dina idéer?

Våra kunder arbetar också aktivt med hållbarhet för att ligga i framkant inom sina områden. Ett tips för dig som vill vara med och bidra till en hållbar utveckling är att titta igenom vilka företag vi arbetar med och kontakta dem för praktikplatser eller möjligheter till anställning.

För att hjälpa till att skapa framtidens ledare har vi tillsammans med Sustainergies skapat hållbarhetsacceleratorn, och tävlingen ASAP (A Sustainability Acceleration Project). I ASAP får studenter utbildning av oss och våra partner-företag och tävlar tillsammans med sina bästa hållbarhetsidéer. Håll utkik efter nyheter om ASAP i våra kanaler och på ASAP:s egen hemsida.

ASAP-final 2018

Hållbarhetsutbildningen ASAP passar perfekt för dig som vill lära dig mer om hållbarhet! Foto: Sofia Lindblom

Intresserad av praktikplats?

En praktikplats kan vara ett utmärkt tillfälle att få arbetslivserfarenhet och kunskaper inom ett yrke. Tyvärr har vi ofta väldigt mycket att göra och har därför svårt att hitta tid för att coacha en praktikant. Men har du rätt timing och ett oemotståndligt miljöengagemang kanske du är rätt person för oss. Vill chansa och visa ditt intresse, mejla till gun.nycander@svanen.se. Har du tur kanske det trots allt finns en öppning.

När det gäller praktikanter på marknads- & kommunikationsavdelningen samarbetar vi med Sustainergies. Kolla in deras praktikplatser.

Har du ett oemotståndligt miljöengagemang? Då kanske du är rätt person för oss! Foto: Sofia Lindblom