Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Svanenmärkt hudvård för medvetna hotellgäster

Den svenska hudvårdstillverkaren Dharmazone har Svanenmärkt en serie med schampo, balsam, duschtvål och hudkräm. Det är gästerna på samtliga Clarionhotell i Skandinavien som erbjuds produkterna.

Dharmazone– Svanen är ett kvitto på att vi lever upp till tuffa miljö- och hälsokrav, så det känns jätteroligt att vi nu har rätt att använda Svanen som ju är ett välkänt märke. Behovet av miljö- och hälsoriktiga produkter ökar och vi ser ett stort intresse från hotell med ett starkt miljötänk och vi diskuterar också att vända oss till konsument, säger Tina Brunius, Dharmazone.

Vi arbetar ständigt med att förbättra miljöarbetet på våra hotell. Att välja en bra produkt, tillverkad i Skandinavien och dessutom märkt med Svanen blev därför en självklarhet, säger Josefin Ligne, Clarion Hotels.

I Svanenmärkt kosmetik är råvarorna de allra bästa med tanke på kropp och miljö. Produkterna är granskade på detaljnivå och testade för kvalitet. Extra hårt begränsade är bl.a. ämnen som är allergiframkallande, misstänkt hormonstörande och miljöfarliga.

– Svanen är, för både företag och konsumenter, ett lätt och tryggt sätt att ta ansvar för miljö och hälsa. Vi skärper kraven successivt utifrån nya vetenskapliga rön och just vad gäller kemikalier kommer det ständigt nya rapporter. Vi märker en ökad medvetenhet och kunskapstörst hos människor kring innehållet i deras badrumskåp, säger Ulf Eriksson, miljöhandläggare Svanen.

För mer information:

Tina Brunius Tina Brunius, Dharmazone, 0733-818 918, tina@dharmazone.se

Ulf Eriksson, miljöhandläggare Svanen, 070-890 09 45