Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Storsäljande badrumsmöbler Svanenmärks

Engagemanget och viljan att miljöanpassa våra liv sträcker sig ända in hemmets mest privata vrå – badrummet. Nu har Ifö Svanenmärkt delar av sin mycket populära serie Ifö Sense, allt för att möta marknadens krav.

– Svanenmärkta badrumsmöbler efterfrågas alltmer och vi är glada och stolta över att kunna erbjuda det i vår bredaste och mest flexibla badrumsserie, Ifö Sense, säger Erika Larsson, Produktchef möbler på Sanitec North.

En Svanenmärkt möbel uppfyller krav på trä, metall och plast, likväl som på kvalitet och funktion. Dessutom ställs tuffa krav på de kemikalier som används i tillverkningen eftersom e n Svanenmärkt möbel även ska vara ett bra val för din hälsa och för inomhusmiljön.

– Hälsa är en viktig parameter för möbelkunden idag. Man vill kunna köpa nya möbler utan att behöva oroa sig för till exempel flamskyddsmedel eller ftalater. Dessutom är Svanenmärkta möbler ett bra val för den medvetne och moderne kunden som vill ställa om från  köp-  och släng till hållbara inköp, säger Leif Lång, handläggare för möbler på Svanen.

I dagsläget är det underskåpen Ifö Sense, 30 respektive 60 cm breda, som klarat Svanens krav. Men planen är att fler modeller ska följa efter:

– Ifö arbetar hårt med miljöfrågor och nu tar vi ännu ett steg framåt. Tanken är att vårt Svanenmärkta sortiment ska breddas ytterligare för att ge kunderna ännu större valfrihet framöver, säger Petra Isacson, Marknadschef, Sanitec North.

 Svanen är Norden största miljömärke för möbler och inredning och den enda oberoende miljömärkningen. Svanen  drivs utan vinstsyfte på uppdrag av regeringen.

Läs mer om Svanens krav på möbler

www.ifo.se