Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. If utmanar personalen i Svanenkunskap

Försäkringsbolaget If:s miljöpolicy säger att de ”dagligen ska vidta åtgärder för en bättre miljö”. Den här veckan görs det genom att utmana personalen i Svanenkunskap.

If är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke och har högt ställda miljömål. En viktig pusselbit för att nå dessa är personalens engagemang.

– Vi vill att våra medarbetare ska vara medvetna om att If är med i Svanens inköpsnätverk och att vi på så sätt tar ansvar för hur vi som företag påverkar miljön. Men vi vill också att de ska bli påminda om att de själva kan påverka miljön genom sina egna dagliga val, både på jobbet och i hemmet, säger Susanne Conradsson, Ledare, Kontorsservice If Göteborg.

Under hela denna vecka utmanas de anställda i Svanenkunskap genom en frågetävling där alla svaren går att hitta på Svanens hemsida. Vinsterna i tävlingen är så klart Svanenmärkta!

Utöver tävlingen kommer If också att arrangera bytardagar, cykelservice, vara med i Earth hour samt ytterligare aktiviteter med Svanen.

– If är en av våra mest aktiva nätverkspartners och de satsar hårt på att få de anställda engagerade i miljöarbetet. Något som är centralt för att kunna nå sina mål. Utan de anställdas engagemang är det svårt att genomföra ett riktigt bra miljöarbete, säger Petra Schagerholm, ansvarig för Svanens nätverk för inköp med omtanke.

Läs mer om Svanens Nätverk

Läs mer om If:s miljöarbete