Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Svanenmärkt solskydd för barn

Lagom till vårsolen kommer nu en nyhet för alla barnfamiljer som vill göra stunderna i solen lite tryggare. Bamse by CCS Solskydd är speciellt anpassade för barn och har nu blivit Svanenmärkt.

Bamse sollotion är nu SvanenmärktBarnens hud är känsligare och tunnare och har sämre pigmentbildning än vuxnas vilket gör att de lättare bränner sig. Därför är det viktigt att skydda dem noga. Skugga, kläder och solhatt är alltid det effektivaste skyddet. Men alla delar av kroppen kan inte täckas och då är det bra med en hudkräm. Den Svanenmärkta Bamse by CCS Sollotion ger ett säkert skydd mot solen, speciellt utformad för barn.

Svanen har kontrollerat att produkten tillhör de säkraste ur miljö- och hälsosynpunkt, både vid användning och när den så småningom kommer ut i våra vattendrag.

Svanenmärkta solskyddskrämer är baserade på lätt nedbrytbara ämnen för att minska risken för skador på vattenlevande växter och djur. Det utesluter många vanliga ämnen i traditionella krämer. De ska klara mycket hårda gränsvärden av allergiframkallande och andra hälsoskadliga ämnen. Svanenmärkta solskyddskrämer är dokumenterat effektiva.

Nya Bamse by CCS Sol finns nu på Apoteket.

Bamse sollotion

Bamse solstick

Bamse sollotion , Foto: CCS Bamse solstick, Foto: CCS