Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Svanens nätverk: köp miljömärkt

Att välja miljömärkta produkter är ett effektivt sätt att stödja en hållbar utveckling. Över 150 företag gör redan det så ofta de kan och har därmed kvalificerat sig för medlemskap i Nätverket: Köp Miljömärkt. Nu vill vi bli ännu fler.

Jobbar du på ett företag som vill bli bättre på miljö och samtidigt bli del av ett snabbt växande affärsnätverk? Då är Nätverket: Köp Miljömärkt något för er.

Negativ inverkan på miljö och klimat sker oftast indirekt, via de varor och tjänster vi köper in och förbrukar. Så att ställa miljökrav vid alla inköp och att prioritera miljömärkta produkter är ett enkelt men synnerligen effektivt sätt att stödja Svanens vision om en hållbar utveckling.

Det är precis vad över 150 företag – från webbyråer och tv-kanaler till försäkringsbolag och förskolor – har förbundit sig att göra. De väljer exempelvis Svanenmärkt papper till skrivaren, KRAV- och Rättvisemärkt kaffe på rasterna och tar tåget i stället för flyget på tjänsteresorna. I utbyte får de ta del av ett kontaktnätverk med alla andra nätverksmedlemmar och de drygt 700 företag med Svanenlicenser. Och givetvis Nätverket: Köp Miljömärkts logo – ett märke att skryta med.

Läs mer om Nätverket här.