Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. XLNT Group AB

XLNT Group AB

Anlita NRSE om ni vill medverka till en giftfri och frisk miljö för era medarbetare samt som ett led i ert friskvårdsarbete likväl som en del i ert miljöansvar.

NRSE levererar ”friska rum” genom kvalitativa, hälsosamma och miljövänliga tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder våra kunder en hög servicenivå och arbetar alltid utifrån ett kundperspektiv.

Med en hög flexibilitet hittar vi lösningar på hur vi på bästa sätt kan vara en resurs för er verksamhet. Vår målsättning är att ni endast skall behöva ett serviceföretag och kan därför erbjuda er kaffelösning, växthantering , kontorsmaterial, fruktkorgar, entremattor, handyman- tjänster. Du som kund kommer alltid i första hand.

Städbranschen karaktäriseras idag av stora mängder kemikalieutsläpp samt hälso- och miljöfarliga tillvägagångssätt att utföra arbetet på. De kemikalier som många i städbranschen använder återfinns inte senare bara i naturen utan finns även i den miljö som era medarbetare befinner sig i och kan påverka människors hälsa negativt. Vi levererar en kvalitativ städtjänst som är hälsosam för människan, djur, natur och hav.

Som ett led i vårt företagande och vårt miljö- och hållbarhets arbete blev ett samarbete med Svanen en självklarhet. Vi är idag Sveriges yngsta Svanen märkta städföretag och hållbarhet är ett ledord i vårt företagande både vad det gäller miljön, kundrelationer och våra medarbetares arbetssituationer.

Licensnummer 3076 0082 3076 0118
Telefon 08-5252 76 00
E-post
Adress Ursviksvägen 127B 174 46 Sundbyberg

Produkter


icon_hushållsnära-tjänster Created with Sketch.

XLNT Group AB, Fönsterputs

Svanen / NRSE / Fönsterputs
icon_hushållsnära-tjänster Created with Sketch.