English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Svana din covidvovve med säkert schampo

Svana din covidvovve med säkert schampo

Pandemin har lett till att allt fler har blivit hundägare. Är du en av dem? Kanske har sommaren inneburit soliga promenader, medan höstens ankomst istället resulterar i leriga hundtassar som hoppar upp i soffan.

Vilken tur att det finns Svanenmärkta produkter som du kan tvätta din hund med. Den blir ren och samtidigt gör du ett bra val för miljön och hundens och din hälsa. Kraven för Svanenmärkt hundschampo går längre än vad lagen kräver för vanligt hundschampo.

På djurprodukter i allmänhet ställs tyvärr inte de hälsomässiga lagkrav som gäller för produkter till människor. Därför är Svanenmärkta hundprodukter ett bra val.

– Svanenmärkt hundschampo är ett mycket bra val både för miljön och fyrbenta älsklingar! På djurprodukter i allmänhet ställs tyvärr inte de hälsomässiga lagkrav som gäller för produkter till människor. Men med Svanenmärkningen omfattas hundschampot av Svanens skarpa hälsokrav, säger Lina Harström, rådgivare inom kosmetiska produkter, där hundschampo ingår.

Svanenmärkta kosmetiska produkter måste leva upp till strikta kriterier för både hälsa och miljö. Det innebär bland annat långtgående krav på allergiframkallande, hormonstörande, miljöfarliga och svårnedbrytbara ämnen.

Så nästa gång du står i butikshyllan eller scrollar runt på nätet efter ny rengöring till din vovve, leta efter Svanenmärkningen!

Här är några av varumärkena som har Svanenmärkta hundprodukter:
Granngården
Ingredien
Danavet

Hitta dina hundprodukter

Klicka här

Krav för kosmetika

Klicka här