English
Favoriter
  1. Greenolution

Greenolution - nytt initiativ samlar näringslivet för grön tillväxt

Vill du få verktyg att möta morgondagens hållbarhetsutmaningar? Boka in den 3 december så du inte missar årets hållbarhetsevent – Greenolution, med målet att öka takten på näringslivets omställning mot grön tillväxt.

 

Join the Greenolution!

För att klara klimatutmaningarna och bidra till målen i Agenda 2030 är näringslivet en nyckelaktör. Det tycker både konsumenter och medarbetare. Nya siffror från Miljömärkning Sverige (The Report) visar att cirka 2 av 3 svenskar anser att ett företags miljöarbete är avgörande när de väljer arbetsgivare. Samtidigt finns det ett stort behov bland konsumenter att handla hållbart. 7 av 10 anser att deras val inte är så hållbara som de hade velat samtidigt som över hälften av konsumenterna anser att det är viktigt att välja varumärken som bidrar positivt till samhället.

Med 30 års erfarenhet av hållbart företagande vill Miljömärkning Sverige därför bjuda in alla intresserade aktörer till en heldag.  Bland talarna finns Vincent Stanley från Patagonia, Amelia Tan, Director EMEA Head of Platform Strategy and Innovation, BlackRock Sustainable Investing, Eva Karlsson, vd på Houdini, Monica Lingegård, vd på Samhall och Simon Werbert Flato, grundare av Sustainergies. Fler talare tillkommer löpande.

När? 3 december 2019
Var? Münchenbryggeriet, Stockholm

För mer information kontakta: