English

Favoriter

Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
 1. Vi har ingen inloggning

Vi har ingen inloggning

Om ingen i ditt företag har ett användarnamn och lösenord för Nordic Ecolabelling Portal, vänligen följ stegen nedan:

Hur du skaffar inloggning till Nordic Ecolabelling Portal

 • Det första du behöver göra är att fylla i fullmakten för Nordic Ecolabelling Portal. I formuläret ska du fylla i bland annat:

  Land: det vill säga det land som din företagsadress tillhör.

  Behörig kontakt: Här ska du ange den person som har mandat att administrera dina licenser, skicka in ansökningar och bestämma vem som ska få inloggning på portalen.

  Behörig firmatecknare: Det vill säga en person i ditt företag som har rätt att skriva under handlingar för företagets räkning.

 • När fullmakten är ifylld får den som fylls i som behörig firmatecknare ett e-postmeddelande med länk till digitalt godkännande av kontraktet (inklusive bestämmelser för Svanenmärkningen).

 • När firmatecknaren har godkänt kommer fullmakten att kvalitetssäkras av oss i Nordisk Miljömärkning. Användarnamnet och lösenordet kommer att skapas och skickas till den person som anges som behörig kontakt i formuläret. Processen är manuell, så du kan förvänta dig att få e-post med användarnamn och lösenord 1-2 arbetsdagar efter att behörig firmatecknare har godkänt.

4. Logga in

Logga in på Nordic Ecolabelling Portal med mottagna inloggningsuppgifter.

 • Första gången du loggar in kommer du att bli ombedd att ändra ditt lösenord. Lösenordet måste vara minst åtta tecken långt.

 • Första gången du loggar in kommer villkoren för portalen att visas. Du måste acceptera dessa för att kunna fortsätta.

 • Du är nu inloggad. I portalen kan du få en överblick över ditt företags licenser, miljömärkta produkter och pågående ansökningar. Läs mer om the Nordic Ecolabelled Portal.