English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Hotel Concordia

Hotel Concordia

På 4-stjärniga Hotel Concordia bor Ni bekvämt, modernt och centralt i Lund

Hotellet invigdes 1982 och totalrenoverades 2000 samt 2007. Hotellbyggnaden är ett anrikt kulturhus, som uppfördes 1882 mitt i Lunds gamla stadskärna. I kvarteren runt hotellet finns anor ända tillbaka till 1000-talet e.kr. Det är verkligen en unik upplevelse att promenera i dessa historiska kvarter. Här upplever Ni den härliga lundensiska atmosfären och Ni har biografer, restauranger samt kulturaktiviteter precis runt hörnan. Lunds unika och charmiga gågator erbjuder mycket bra shoppingmöjligheter och hotellet ligger på en lugn sidogata, endast 100 m från en av Lunds största gågator.

Hotel Concordia är ett fristående (ej någon kedjetillhörighet) och familjeägt hotell. Vi har varit medlemmar i branschorganisationen SHR (Sveriges Hotell & Restaurangföretagare) sedan 1982. SHR ansvarar bl a för klassificering av hotellen.

Vi erbjuder 63 personligt inredda gästrum med hög standard (28 dubbel- och 35 enkelrum) med en mängd moderna bekvämligheter: LCD-TV med 16 tv-kanaler av hög internationell kvalitet, radio, stort skrivbord med strömuttag i arbetshöjd, luftkonditionering (15 rum), dvd-spelare (30 rum), safetybox med plats för laptop, minibar, strykjärn & strykbräde, stor garderob, hårfön, m m. Samtliga gästrum och allmänna utrymmen på hotellet är rökfria.

Hotellet blev Svanenmärkt i april 2005. Svanenmärkningen utfärdas av miljöcertifieringsorganet, SIS Miljömärkning. Vi har alltid värnat om miljön inom vår verksamhet och vi är mycket stolta samt glada för att vi uppfyller Svanens hårda miljökrav varje år.

Licensnummer 3055 0027
Telefon +4646135050
E-post info@concordia.se
Adress Stålbrogatan 1 SE-222 24 Lund

Produkter


icon_företagstjänster Created with Sketch.

Hotel Concordia, Konferens

Svanen / Hotel Concordia / Konferens
icon_företagstjänster Created with Sketch.

Hotel Concordia, Hotell

Svanen / Hotel Concordia / Hotell
icon_hotell-restaurang-matbutik Created with Sketch.

Hotel Concordia, Restaurang

Svanen / Hotel Concordia / Hotellrestaurang