Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Maxi ICA Stormarknad Göteborg

Maxi ICA Stormarknad Göteborg

Vi satsar mycket på vårt eget bageri där vi bakar allt från grunden. Här erbjuder vi färska bröd och bakverk 365 dagar om året. I vår färskvaruavdelning finner du vår manuella delikatess samt allt från storpack till närproducerat och ekologiskt. Vi har ett stort utbud av frukt och grönt och en välsorterad hälsa- och skönhetsavdelning.

För att förenkla din vardag samlar personalen in lättlagade recept och ger dig ett ”Middagstips” varje vecka. Alla ingredienser är samlade på ett och samma ställe så att du lätt och smidigt kan hitta de du behöver.

Ekologiska och miljömärkta alternativ är en viktig och stor del av vårt sortiment. Vi utökar ständigt alternativen och strävar efter att kunna erbjuda ekologiska och miljömärkta alternativ i alla produktkategorier.

Vi arbetar hela tiden med att bredda vårt sortiment med varor i alla prisklasser men med den gemensamma nämnaren god kvalitet!

Vi vill att du skall förknippa vår butik med bra priser, fräscha färskvaror, bra service, generösa öppettider och ett brett och djupt sortiment. Vår personalstyrka gör sitt yttersta för att ditt besök hos oss ska bli en upplevelse för alla sinnen!

Gå gärna in på vår hemsida www.maxigoteborg.se om du vill veta mer om oss. Här kan du även beställa tårtor från vårt bageri och catering från färskvaruavdelningen.

Välkommen in till oss på Maxi ICA Stormarknad!

Licensnummer 3079 0048
Telefon +46317466100
E-post
Adress Grafiska Vägen 16 SE-412 63 Göteborg

Produkter


icon_hotell-restaurang-matbutik Created with Sketch.