English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
 1. Svanenmärkta hus

Svanenmärkta hus

Kan ett hus vara miljövänligt? Jo, om ditt hus är byggt under kontrollerade former, med omtanke om både miljö och människors hälsa. Men hur bevisar du det?. Det är här Svanen kommer in!

Här hittar du allt om Svanenmärkta småhus, flerbostadshus och byggnader för skolor och förskolor. Vi har skräddarsytt informationen för dig som vill bo, eller redan bor i ett Svanenmärkt hus, för dig som bygger Svanenmärkt och för dig som levererar material till Svanenmärkta hus. Välj det som passar dig bäst bland länkarna här under.


 • För byggare

  Att säga att ert hus är byggt under kontrollerade former, med omtanke om både miljö och människors hälsa, är enkelt gjort. Men att verkligen bevisa det kan vara knepigare. Det är här Svanen kommer in.

  Läs mer
 • För materialtillverkare

  Intresset för att bygga med miljö i fokus har aldrig varit större.Genom att lista era produkter i husproduktportalen blir de valbara för alla licensinnehavare och företag som ansöker om en Svanenlicens.

  Läs mer
 • Bo Svanenmärkt

  Välkommen till ditt nya Svanenmärkta hem! Här får du veta vad en Svanenmärkt bostad innebär och hur du tar hand om ditt nya boende på ett miljösmart sätt.

  Läs mer