Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Härliga upplevelser till tredje advent

Att ta hand om sig själv är viktigt. Det gör det dessutom lättare att ta hand om andra om du själv har det bra. Vårt tips inför tredje advent är därför att njuta mer av livet.

Ett sätt att njuta lite extra av livet är att umgås med familj och vänner, nära och kära. Hitta på något tillsammans, gå en promenad, susa nerför pulkabacken, njut av ett restaurangbesök, en hotellövernattning eller ett spa-besök. Från norr till söder finns hotell och restauranger som klarat Svanens omfattande krav och som arbetar med omtanke om både människa och miljö.

Naturligtvis kan du ta hand om sig själv där hemma också. Utbudet av Svanenmärkta skönhetsprodukter har aldrig varit större än nu. Varför inte unna dig en stund för dig själv, en härlig dusch, smörj in dig med en lyxig miljömärkt kräm och koppla av en stund med en spännande bok eller film.

Och på söndag är det dags att tända det tredje Svanenmärkta ljuset, hoppas du även får njuta av ett stämningsfullt luciatåg. Nästa vecka återkommer vi med nya tips inför fjärde advent.