Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Lider du av trött och risigt vinterhår?

Nu har vi glädjande nyheter till dig som behöver lite omvårdnad om ditt hår och som samtidigt vill vårda miljön. Zenz Organic har Svanenmärkta hårprodukter för både rengöring, vård och styling.

Zenz hårsprayZenz har tidigare klarat Svanens krav för sina schampo och balsam och nu är även deras stylingprodukter Svanenmärkta. Hårsprayen, Zenz Finishing Hair Spray Pure, sprayas i håret utan skadliga gaser, parfymer, parabener eller silikoner. Bra för både dig och miljön!

  • Hårsprayen sprejas så att den känns som en "vanlig" hårspray även utan drivgaser.
  • Parabener är konserveringsmedel, varav flera isstänks vara hormonstörande. Därför tillåts inte parabener i Svanenmärkta produkter. 
  • Parfym kan vara allergiframkallande, och tillför dessutom inte någon funktion till produkten. Väljer du produkter utan parfymer minskar du risken att utveckla allergier.
  • Att hårsprayen inte innehåller silikon gör det lättare att kamma ur och tvätta ditt hår. Och det i sin tur skonar ditt hår.


Anne-Sophie Villumsen, som står bakom Zenz Organic Products är överväldigad av det goda mottagandet som hårsprayen har fått:

– Kunderna älskar den, och den är en av våra bäst säljande produkter 2013. Förutom att styling har blivit modernt igen beror framgången också på att hårsprayen är lätt att kamma eller tvätta ur håret. Och självklart att den ger bra stadga så att din frisyr håller hela dagen –  och kvällen.

Om Svanen

Om du vill vara säker på att undvika miljö- och hälsofarliga ämnen som till exempel ämnen som misstänks vara hormonstörande eller ämnen som är klassificerade som allergiframkallande är en Svanenmärkt hårspray ett säkert val.

Svanenmärkta produkter lever upp till högt ställda krav som tar hänsyn till både miljö,  hälsa och god kvalitet.

För återförsäljare i Sverige: ring 0045 - 55 37 00 76 eller skriv til info@danhair.dk