Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Svanen landar på grön festival i Kungsan 1–3 juli

Stockholm Green Festival arrangeras av Kraft & Kultur den 1 till 3 juli i Kungsträdgården. Svanen finns på plats med den populära Svandammen där barn och vuxna kan fiska Svanenmärkta priser.

Stockholm Green Festival är en samlingsplats för alla som har det gröna tänket, både företag och privatpersoner. Det kommer att vara full aktivitet under hela helgen med bland annat teater, modevisning och debatter. På stora scenen uppträder allt från Rockabilly-bandet Fat Boy och Club Killer till Svante Thuresson och Kikki Danielsson. Tar du med dig barnen finns det även en äventyrspark.
I Svanens tält kan man vinna fina Svanenmärkta produkter, bland annat blöjor från Libero, handkrämer från Rosenserien och mikrofiberdukar från Smart.

– Vi vill möta stockholmarna och berätta om hur de med enkla medel kan bidra till en bättre miljö. Genom att fiska i vår Svandamm bidrar man samtidigt till Europas största svansjöprojekt som finns i sjön Tysslingen, berättar Nancy Holm, PR & Kommunikationschef på Miljömärkning Sverige AB.

Kraft & Kultur är ett elbolag som satsar på vatten och vind, och i deras verksamhet ingår även ett ekovaruhus på nätet samt en nätbokhandel. De är med i Nätverket: Köp Miljömärkt, Svanens nätverk för företag som väljer att satsa på miljömärkta inköp.  I samband med att Kraft & Kultur fyllde tio år förra året arrangerades Stockholm Green Festival för första gången.