Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Svanen livestreamar seminarium om sociala medier

Ditt företag kanske redan arbetar med B2B, men gör ni det via sociala medier? Vågar du släppa kontrollen över kommunikationen? Dessa är bara några av de frågor som kommer att tas upp på seminariet ”Brand Management – hur passar de sociala medierna in?” nu på fredag den 11 november.

SvanenseminariumSvanen vill hjälpa sina kunder att vara i framkant med sociala medier. Därför arrangerar vi ett seminarium med fokus på branding och sociala medier på Operaterrassen i Stockholm.  Då intresset är stort men antalet platser begränsat, direktsänder vi evenemanget på Bambuser på www.svanen.se/live från kl 09.00 på morgonen.  

Här kan du läsa lite mer om talarna och vad de kommer att ta upp i sina presentationer:

"Social media and it's roll in influencing people"
Jon Worth
(@jonworth) är sociala medier-strateg berättar om de nya mediernas roll i kommunikationssamhället och ger kort bakgrund om de sociala mediernas frammarsch. Kan även följas på egna bloggen jonworth.eu.

"Sociala medierkampanjer – hur de fungerar i praktiken"
Martin Palacios
(@veidekke_se / @palace) är marknadsstrateg på Veidekke Bostad som nyligen byggt Svanenmärkta flerbostadshus. Han visar upp deras sociala medier-kampanjer.

"Sociala medier och konsumentpolitik"
Birgitta Ohlsson
(@birgittaohlsson) är EU- och konsumentminister och ansvarar därmed för våra miljömärkningar Svanen och EU Ecolabel. Birgitta Ohlsson är synnerligen aktiv inom sociala medier och kan följas på Facebook, Twitter och egna bloggen birgitta.nu.

"Varumärkets roll i sociala medier"
Micco Grönholm
(@The_Brand_Man) är varumärkesutvecklare med internationell marknadsföring som specialitet. I 20 år har han hjälpt företag i Sverige och utomlands att hitta en inspirerande vision, ett särskiljande kunderbjudande och en magisk attraktionskraft. Han är delägare i byrån Pyramid Communication.

Du kan även följa twitterflödet via #svanen.

Har du inte möjlighet att se seminariet i direktsändning kan du se det i efterhand här.