Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Svanen har ny hemsida

Välkommen till Miljömärkning Sveriges nya hemsida, Svanen.se. Vi har fått ny adress och nytt utseende men verksamheten är densamma. Våra nya sidor är moderna och gör det enklare för både konsumenter och kunder att hitta den information de söker.

Svanens nya hemsidaPå Svanen.se kan du diskutera kring våra nyheter, remissförslag, kampanjer och andra spännande ämnen. Du kan enkelt söka Svanenmärkta produkter och hitta både bilder och beskrivningar av dem. Förutom våra egna nyheter kan du också läsa vad andra skriver om Svanen och EU Ecolabel. Svanen.se är även integrerat med moderna sociala medier som Facebook och Twitter.

Som licensinnehavare eller medlem i Nätverket: Köp Miljömärkt får man möjlighet att presentera sig för alla som besöker Svanen.se. Varje företag har fått en egen sida där de kan beskriva sitt företag i både text och bild. Dessutom finns utrymme för att presentera alla Svanenmärkta produkter på samma sätt.

På nya Svanen.se har det också blivit enklare för butiker, tryckerier, hotell, städföretag, restauranger och textilserviceföretag att hitta rätt. De har fått egna portaler med information som är specifikt riktade till dem, till exempel hur man ansöker, vilken hjälp de kan få vid marknadsföring, information om kriterier samt branschspecifika nyheter.

Besök Svanen.se, klicka dig runt, sök bland Svanenmärkta produkter och företag och upptäck våra nya sidor.