English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Jobba hos oss

Jobba hos oss

På Miljömärkning Sverige AB arbetar vi alla mot samma mål – ett hållbart samhälle! Vi går till jobbet och känner att vi är med och räddar världen lite grann varje dag. En härlig känsla!

På Miljömärkning Sverige stöttar vi varandra med våra olika kompetenser för att ge företag och konsumenter hjälp i sin strävan att producera och leva hållbart.

Hos oss finns flera olika yrkesroller och befattningar. Vi som jobbar här representerar allt från kemister, ingenjörer och miljövetare till kommunikatörer, ekonomer och IT-specialister.

Vi arbetar tillsammans och stöttar varandra med våra olika kompetenser för att ge företag och konsumenter hjälp i sin strävan att producera och leva hållbart.

Hos oss har alla människor lika värde, våra anställningsvillkor är rättvisa, vi har en jämn köns- och åldersfördelning och vi ser gärna att personalen har olika bakgrund. Vi vill inte bara att vår planet ska må bra utan också att vi som anställda gör det. Vi har ett generöst motionsbidrag, sjukvårdsförsäkring och uppfriskande pausgympa.

Pausgympa hålls två gånger i veckan och är en uppskattad aktivitet hos Svanarna!

Du som jobbar hos oss erbjuds stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, regelbundna medarbetarsamtal och kontinuerlig kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du som medarbetare hela tiden är uppdaterad inom ditt område.

Allt detta gör vi i vårt moderna, aktivitetsbaserade kontor på Södermalm i Stockholm.

Vi är stolta över det vi gör!

Vill du jobba med oss?

Det går bra för Miljömärkning Sverige. Fler och fler företag inser vikten av att arbeta hållbart och efterfrågan på att licensiera produkter och tjänster hos oss är stor. Med jämna mellanrum söker vi nya medarbetare med olika kompetenser. Våra lediga tjänster utannonseras alltid på denna sida, så håll utkik.

Vill du jobba med oss? Håll utik på den här sidan efter lediga tjänster!