English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Svana ditt höstmys

Svana ditt höstmys

Löven faller och det är dags att förbereda sig inför mörker och kyla. Låter det dystert? Inte alls, säger vi. Fram med tjockare täcken, ljuslyktor och filmkvällar – hösten är äntligen här! Svana ditt höstmys genom att göra hållbara val, stora som små. Det är såklart alltid bäst att använda det du redan har, men måste du köpa nytt, välj Svanenmärkt.

Grillat är godast med vänner och Svanenmärkt grillkol!

Är höstlökarna satta och träden trimmade? Bra jobbat! Dags att tända grillen och umgås med vänner ett slag. Med Svanenmärkt grillkol gör du ett bättre val för miljön då den kommer från hållbart skogsbruk som producerats på ett resurssnålt och klimatsmart sätt jämfört med traditionell grillkol. Den är dessutom bättre för din hälsa. Och tillhör du de som har lyxen att kunna mumsa på egenskördade rotfrukter nu till hösten? Mums! säsongsanpassade primörer till grillad mat är svårslagen och gör verkligen miljö, hälsa och plånbok till vinnare.

Vi på Svanen är experter på många områden, så även när det gäller att få till det rätta höstmyset. Vi tipsar därför om att gosa ner i en mjuk och skön Svanenmärkt soffa, tända Svanenmärkta ljus och se något bra på tv. Ett hett tips är att se skådespelaren Zac Efron resa runt i världen och studerar allt från förnybar energi, dricksvatten, hållbarhet och Amazonas regnskog i ”Down to Earth” på Netflix.

När mörkret faller på, dröm sött i en Svanenmärkt säng från Mio.

Även om det är trevligt med sällskap av vänner om kvällen så behöver vi alla sova ordentligt. Ge dig själv goda förutsättningar att vila ut. Svanenmärkta möbler som till exempel soffor och sängar uppfyller miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppning och plast. Det ställs även tuffa krav på kemikalier som används i tillverkningen. Svanenmärkta möbler håller också hög kvalitet, är testade med avseende på hållbarhet och tillhör de minst miljöbelastande på marknaden.

Passa även på att byta ut det tunna sommartäcket till ett fluffigt och varmt. Täcken, kuddar och sängkläder från Norska Höie blir pricken över i:et i sängen. Svanenmärkta textilier klarar tuffa krav på bland annat kemiska ämnen, färgämnen och tungmetaller som kan vara skadliga för människor och miljö. Och de innehåller inga flamskyddsmedel eller antibakteriella ämnen.

För en mustig höst med friska vindar, tända ljus och trevlig sällskap!