English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Om inköpsnätverket

Om inköpsnätverk

Nätverket finns för att ni ska få stöd och inspiration av andra som också vill arbeta för ett hållbart samhälle. Därför arrangerar vi seminarier, frukostmöten, mingel med mera, där vi inspirerar och ger er tips för hur ni kan arbeta på ett mer hållbart sätt.

Vårt mål är att miljömärkta varor och tjänster ska prioriteras och att miljöprestanda blir en självklar del i alla inköpsprocesser. Vi tror att det bästa sättet att nå dit är att bygga ett starkt nätverk, där verksamheter kan få inspiration och tips av varandra och andra experter som arbetar för ett hållbart samhälle.

Vi lyfter gärna fram era erfarenheter och sprider era goda råd till andra.

Vi uppskattar verkligen när ni kommer med tips om bra val ni gjort, om inköp som skapat positiv förändring. Dela med er så kan vi i vår tur dela med oss i våra olika kommunikationskanaler.

Att vara företagspartner i Svanens nätverk kostar 10 000 kr per år (för företag med 10 anställda eller fler). För företag med färre än 10 anställda kostar det 5000 kr per år. För företag med Svanenlicens, statliga bolag/myndigheter och ideella föreningar är det kostnadsfritt.