English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Inköp 6 nov

Makten, målen och medarbetarna

Otydliga mål i hållbarhetsarbetet leder till att potential går förlorad, varnar Sveriges chefer. Varför har det blivit så? Och hur kan vi istället kraftsamla och tillsammans ställa om till ett hållbart näringsliv? Välkomna till höstens webbinarium och var med i vår Greenolution!

Ta med morgonfikat framför skärmen och starta dagen med ett kort pass med oss. Få inspiration, kunskap och delta i diskussioner. Med klimatkris och pandemi är det avgörande att hållbarhetsarbetet bidrar till en grön omstart av ekonomin. Men en ny undersökning från Sveriges chefsorganisation Ledarna varnar för en oroväckande utveckling bland dem som har makten i svenska företag. Här får du kunskap om hur du sätter tydliga mål och undviker otydlighet i hållbarhetsarbete.

Låt dig också inspireras av Svanens ”The Report” om hur du kan engagera och attrahera medarbetare. Inte minst,  ta del av goda exempel från två heta branscher: dagligvarubranschen och besöksnäringen. Och slutligen – hur kan inköp vara en del av lösningen?

 

Medverkande:

  • Andreas Miller, förbundsordförande Ledarna
  • Anna Elgh, Vd Svenska Retursystem
  • Lotta Giesenfeld Boman, Ägare & Vd Sigtunahöjden Hotell och Konferens
  • Christian Quarles van Ufford, Marknad- och kommunikationschef Miljömärkning Sverige
  • Petra Schagerholm, Moderator

Anmälan

I samband med anmälan godkänner du lagring av dina personuppgifter hos Miljömärkning Sverige.

För frågor och funderingar kontakta