English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. Westander

Westander

Westander hjälper företag och organisationer att få publicitet och/eller påverka politiska beslut. Vi vill bidra till att fler blir aktiva samhällsaktörer. Pr-byrån grundades år 2000 av bröderna Henrik och Patrik Westander. Nya medarbetare har successivt tillfört kompetens från områden som politik, journalistik, information, marknadsföring och medieanalys.

Westander Klimat och Energi är en enhet med inriktningen att analysera, opinionsbilda och påverka utvecklingen inom klimat- och energiområdet. Inom enheten arbetar främst konsulter med specialistkompetens på klimat- och energiområdet, men också konsulter med ett bredare engagemang för miljö- och hållbarhetsfrågor samt för globala utvecklings- och rättvisefrågor.

Vi på Westander vill bidra till en hållbar utveckling. Målet är därför att vår verksamhet ska genomsyras av miljömedvetenhet, i såväl stort som smått, och att vi ständigt ska förbättra vårt sätt att arbeta. Berörda områden är exempelvis val av samarbetspartner, transportmetoder, energianvändning, resursanvändning och avfallshantering.

Licensnummer
Telefon +4684649654
E-post info@westander.se
Adress Stadsgården 10, 10TR SE-116 45 Stockholm

Produkter


Inga produkter hittade