English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
  1. ICA Kvantum Munkebäck

ICA Kvantum Munkebäck

Välkommen till vår fina mataffär!

Här på mumsiga Munkebäck hittar du fina råvaror såväl till vardagsmaten som till festen. Vårt mål är att erbjuda det bästa och mest prisvärda matsortimentet i Göteborg och inspirera våra kunder genom maten, men också genom vår fantastiska personal!
Färskvaror ligger oss extra varmt om hjärtat och vi vill att du ska kunna göra bra matval hos oss oavsett om du har mycket tid och vill laga mat från grunden eller om du har ont om tid och vill ha en snabb och bra lösning på din måltid. Delikatessdisken är både en fröjd för ögat och för magen!
Vi har dessutom massor av ekologiskt! Ekologisk mat är bra för både för djur, natur och för våra magar. Jordbruket blir mer hållbart på lång sikt och maten lite naturligare. Det gillar vi! Vårt ekologiska sortiment växer hela tiden i både omfattning och uppskattning. Största urvalet har vi bland frukt och grönsaker men också bland köttet och i mejeriet. Håll utkik bland hyllorna efter gröna vippor med ”Välj eko”!
Svanen Certifieringen innebär ett helhetstänk i hela verksamheten avseende vår miljöpåverkan, men också en årlig granskning och revision av sortimentet för att det skall vara tillräckligt stort och brett! Vår ambition är att du ska hitta allt du behöver hos oss. Inte så mycket leksaker, grillar, kläder och trädgårdsmöbler kanske, men all mat du kan tänkas vilja ha. Vi skulle våga säga att vi har allt du behöver när det gäller mat!

Varmt välkommen till oss på ICA Kvantum Munkebäck!

Licensnummer 3079 0094
Telefon +46317556700
E-post
Adress Lilla Munkebäcksgatan 2A SE-416 72 Göteborg

Produkter


icon_hotell-restaurang-matbutik Created with Sketch.

ICA Kvantum Munkebäck

Svanen / Butik