English
Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas

Ladda ner kampanjlogotypen

Svana-kampanjens logotyp finns i flera utföranden för att passa era behov. Logotyperna får användas fritt så länge följande riktlinjer följs:

  • Använd logotypen på produktförpackningar, annonser, broschyrer, affischer eller banners samt för marknadsföring i egna kanaler, till exempel på hemsida, nyhetsbrev, sociala medier eller mejl.
  • Logotypen får användas vid intern kommunikation genom till exempel att uppmuntra anställda att svana och/eller informera kunder hur ni som företag svanar.
  • Kampanjlogotypen får inte förvrängas, redigeras eller på annat sätt frångå sitt grunduttryck eller sina proportioner och färger. Inga regler finns vad gäller placeringen av logotypen på material.
  • Det är inte tillåtet att förvrida budskapet så att man kan tolka det som att hela företaget är Svanenmärkt om man i själva verket bara har en produkt som är det. T.ex. får logotypen inte användas i direkt anslutning till varor/tjänster som inte är Svanenmärkta.

Logotyp grön/vit

Grön/vit (utan ram) pdf

Logotyp svart/vit

Svart/vit (utan ram) pdf

Alternativ logotyp

Får endast användas i direkt anslutning till utvalda Svanenmärkta varor eller tjänster. Texten i det gröna fältet går att redigera efter önskemål.

Grön/vit (med textruta) pdf

Vid frågor eller funderingar kontakta: