English
Favoriter
  1. Marknadsför er Svan

Marknadsför er Svan

Vi på Svanen vill att ni ska bli så framgångsrika som möjligt. Svanen är en världsledande miljömärkning med hög kännedom och trovärdighet. Därför uppmanar vi er att visa upp ert goda miljöarbete och profilera ert varumärke tillsammans med Svanenloggan.

Vi är övertygade om att styrkan i Svanen kan stärka er marknadsföring och på ett trovärdigt sätt visa att ni arbetar för ett hållbart samhälle.

När och var får ni använda er Svanenlogga?

Så fort ni har fått er Svanenlicens får ni börja använda Svanenloggan i er marknadsföring.

Svanenmärket får synas i alla sammanhang där ni marknadsför er Svanenmärkta tjänst. Det kan vara i tidningsannonser, på hemsidor, i DR, kundtidningar, mejlsignaturer, broschyrer, på arbetskläder, affischer, illustrationer i PowerPoint-presentationer och teve-annonser.

Läs mer om våra regler för användning av Svanenloggan

Om ni har ett förslag på marknadsföring av er Svanenlicens och vill ha feedback eller stöd från oss, mejla till kund@svanen.se eller kontakta er rådgivare.

Marknadsföringsmaterial

Som bevis för att ni är Svanenmärkta får ni ett certifikat att visa upp för kunder och leverantörer.

Låt era anställda stolt visa upp ert goda miljöarbete med snygga pins med Svanenloggan eller pryd städvagnen med färdiga skyltar med Svanen. Detta och mycket mer finns att beställa i vår webbshop. Kontakta er rådgivare eller kund@svanen.se om ni inte har en inloggning ännu.