English
Favoriter
  1. Marknadsför er Svan

Använd Svanen i er marknadsföring

Svanen är en världsledande miljömärkning som svenska folket både känner igen och litar på. Genom att använda Svanen i er marknadsföring stärker ni ert eget varumärke och kan få en konkurrensfördel på marknaden. Se till att utnyttja den möjligheten!

Marknadsföringsmaterial

Vill ni beställa marknadsföringsmaterial, till exempel entréskylt, utomhusflagga och/eller pins, kan ni göra det till självkostnadspris i vår webbshop som företaget V-TAB sköter åt oss.

Kontakta kund@svanen.se så hjälper vi er med inloggningsuppgifter.

Logga in i webbshopen

Information om Svanen till era kunder

Vi har tagit fram en kort beskrivning av vad det innebär att er anläggning är Svanenmärkt. Tanken är att ni kan skicka med den vid offerter och förfrågningsunderlag så att era kunder snabbt förstår vilket arbete ni tagit er igenom och att det finns en stor miljönytta med att välja Svanenmärkt.

Informationsblad om Svanenmärkta hotell, restauranger & konferenser

Svanens nätverk för företag som vill köpa miljömärkt

Det finns många företag som vill arbeta mer hållbart och bidra till ett miljömässigt hållbart samhälle genom sina inköp. För att hjälpa dem finns Svanens inköpsnätverk. I dagsläget har nätverket cirka 240 medlemmar som prioriterar miljömärkta varor och tjänster.

Svanen arrangerar utbildningar, seminarier, workshops och nätverksträffar för medlemmarna. Kom och delta på våra aktiviteter! Det är ett utmärkt tillfälle att träffa små och stora företag som är intresserade av att bo och konferera Svanenmärkt.

Som licensinnehavare får ni vara med i nätverket gratis. Läs mer om Nätverket.