English
Favoriter
  1. Nu har vi valt ut 18 studenter till ASAP Leaders

Nu har vi valt ut 18 studenter till ASAP Leaders

I januari 2020 är det dags för 18 utvalda studenter att bli diplomerade ASAP Leaders. Studenterna kommer till Stockholm för 4 dagars bootcamp tillsammans med årets partnerorganisationer.

nätverkande på asap
Studenter på ASAP

ASAP 2019 har partners från fyra viktiga framtidsbranscher: innovation och digitalisering med Accenture, det gröna näringslivet med Lantbrukarnas Riksförbund, skogsindustrin med SCA och återvinningsbranschen med Stena Recycling. Nytt för i år är att ASAP gjorde en campusturné för att möta 400 studenter på universitet och högskolor i hela Sverige. På turnén besöktes KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) i Stockholm, Göteborgs Universitet, Lunds Universitet och Umeå Universitet.

Sustainability Acceleration Project (ASAP) är en arena för studenter, företag, experter och organisationer att lära av varandra och samarbeta för att påskynda omställningen till ett hållbart samhälle. ASAP är Sveriges största arena för framtidens hållbarhetsledare. Första delen av ASAP 2019 var campusturnén, ASAP Tour, med heldagsträning i hållbarhet och ledarskap. Nästa steg är ASAP Leaders, då 18 studenter väljs ut för ett fyra dagars långt bootcamp den 25-28 januari 2020. Studenterna blir därefter diplomerade ASAP leaders.

Varför startade vi ASAP?

ASAP grundades 2018 av Miljömärkning Sverige och Sustainergies. Som grundare är vi säkra på att alla företag i framtiden kommer att behöva kompetenta människor som kan fungera som drivkrafter för hållbarhet. Därför tycker vi att det är viktigt att utbilda framtidens hållbarhetsledare. Vi tror att vi med ASAP kan bidra till kunskap, samtidigt som vi skapar engagemang och entusiasm kring hållbarhet så att fler studenter vill arbeta med dessa frågor. 

Som deltagare på ASAP får du kunskap och inspiration, samt konkreta verktyg för hur du kan tänka och agera gällande hållbar utveckling i din framtida yrkesroll. Framför allt inom de branscher som är representerade under ASAP. Du får även kunskap och stöd genom coacher från oss grundare och våra partners.

Ansökan för i år är stängd, men missa inte chansen att vara med nästa år! Håll dig uppdaterad, anmäl dig till ASAPs nyhetsbrev på www.asap2030.com

Kolla in filmen nedan från ASAP förra året!