Berns Asiatiska

Berns Asiatiska

Karta

Restaurang

Licensnummer:  391060

Om Berns Asiatiska

Smaker från Asiens alla hörn

Berns Asiatiska är en del av anrika Berns och ligger i hjärtat av Stockholm intill oasen Berzelii park och Nybroviken. Under de vackra takkronorna från 1863 bjuds det på japansk tempura eller sushi, thailändska köttbullar och Indonesien-doftande curryrätter. Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter restaurangen att introducera nya smaker från Asiens alla hörn. På helgerna dukar Berns Asiatiska upp stor asiatisk brunchbuffé med oändliga valmöjligheter och om vardagseftermiddagarna serveras Yum Cha, en kinesisk afternoon tea där man bland annat kan avnjuta dumplings och ett stort dessertbord med efterrätter från Berns eget konditori. En middag avslutas även med fördel med en av de shower eller konserter som spelas på Berns, eller varför inte att besök i deras populära nattklubb.
" Att Svanenmärka en restaurang innebär att man tar ett helhetsgrepp på miljöarbetet. Det innebär en engagerad personal, ett långsiktigt miljötänkande och minskad miljöpåverkan vid det dagliga arbetet. "

Svanen i media

Förskola på nya uppdrag i naturen

Blentarp. I fjor fick Lola Persson och Maria Ekblom Petersson på Tallbackens förskola kommunens miljöstipendium. I går var de tillsammans med barn från flera håll ute på nya uppdrag i naturen.

Dags för Östergötland att uppgradera biltvättandet?

I helgen är det Stora Biltvättarhelgen 26-27 april. Nu finns chansen att byta till nya vanor och uppgradera ditt tvättande. På Tage Rejmes i Mjölby och Linköping är det 50 % på samtliga tvättprogram.