Berns Asiatiska

Berns Asiatiska

Karta

Restaurang

Licensnummer:  391060

Om Berns Asiatiska

Smaker från Asiens alla hörn

Berns Asiatiska är en del av anrika Berns och ligger i hjärtat av Stockholm intill oasen Berzelii park och Nybroviken. Under de vackra takkronorna från 1863 bjuds det på japansk tempura eller sushi, thailändska köttbullar och Indonesien-doftande curryrätter. Som den första kinesiska restaurangen i 40-talets Sverige, var Asiatiska ett exotiskt inslag bland Stockholms restauranger och än idag fortsätter restaurangen att introducera nya smaker från Asiens alla hörn. På helgerna dukar Berns Asiatiska upp stor asiatisk brunchbuffé med oändliga valmöjligheter och om vardagseftermiddagarna serveras Yum Cha, en kinesisk afternoon tea där man bland annat kan avnjuta dumplings och ett stort dessertbord med efterrätter från Berns eget konditori. En middag avslutas även med fördel med en av de shower eller konserter som spelas på Berns, eller varför inte att besök i deras populära nattklubb.
" Att Svanenmärka en restaurang innebär att man tar ett helhetsgrepp på miljöarbetet. Det innebär en engagerad personal, ett långsiktigt miljötänkande och minskad miljöpåverkan vid det dagliga arbetet. "

Svanen i media

Bilkörningen minskar för fjärde året i rad

Pressmeddelande CEST Svenska bilister minskade sin bilkörning med 0,8 procent under förra året. Det är fjärde året i rad som bilkörningen minskar. Invånarna i Norsjö minskade sin bilkörning mest, medan bilkörningen har ökat i 86 kommuner.

MåBra testar: ansiktscrèmer med solskydd

Skönhet Vilken ansiktscrème med solskydd är bäst? Vi har testat! Senaste nytt är ansiktscrèmer med solskydd i kombination med andra kosmetiska funktioner. Vi har testat vilka som är bäst! BÄST I TEST!