Yxtaholms Slott, medlem i Svenska Möten

Yxtaholms Slott, medlem i Svenska Möten

Endast en timmes bilfärd från Stockholm, vilar Yxtaholms Slott, rofyllt och avskilt på en liten ö. Här har mötet mellan människor länge varit det viktigaste, oavsett om ni är 2 eller 90 personer. Idag drivs här en förstklassig konferens-, hotell- och restauranganläggning i en enastånde vacker och historisk omgivning. Från konferenslokalerna i vårt vackra stall från 1750-talet blickar ni ut över böljande betesmarker, betande arabhästar, sjöar och skogar. I vår restaurang njuter ni av omsorgsfullt tillredda råvaror från några av sörmlands många lokala producenter. Efter maten serverar vi gärna något ur vår unika Calvadossamling eller varför inte delta i en provning av denna spännande dryck. Det viktigaste är dock att vi månar om våra gästers trivsel, den vackra naturen hjälper oss en bra bit på väg! Varmt välkommen till Yxtaholms Slott!

Karta

Hotell

Licensnummer:  372284

Om Yxtaholms Slott

I vår natursköna omgivning finner ni lugn och ro.

Hotellrum, konferenslokaler, kök & matsalar samt vår vackra park med sjöar är för Din vistelse avsedda att försköna en njutbar tid. Vi önskar att Du skall låta själ & kropp få njuta av vad vi tycker är något av det bästa vi kan erbjuda – Yxtaholm året om!

" Att Svanenmärka ett hotell eller ett vandrarhem innebär att ta ett helhetsgrepp på miljöarbetet. Genom ett långsiktigt miljötänkande och engagerad personal minskar hotellet användningen av kemiska produkter, sänker sin energi- och vattenförbrukning samt minskar mängden emballage och osorterat avfall. Ett Svanenmärkt hotell köper in andra miljömärkta produkter och tjänster vilket också bidrar till hotellets minskade miljöpåverkan. "

Svanen i media

Högtidlig sprängning startade byggandet av 32 nya lägenheter

Stenungsund Första spadtaget på Bergsvägen i Stenungsund blev en sprängning.

Test av disktabletter

Den största skillnaden är inte hur rent de diskar, utan priset per styck. Icakuriren har testat maskindisktabletter. Tallrikar och glas ska vara rena och fläckfria när vi plockar ur dem ur diskmaskinen, annars diskar vi dem igen.