Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Rädda världen med din bästa miljöbild

Var med och rädda världen lite grann varje dag. Tävla med din bästa miljöbild och visa vad just du tycker är extra viktigt att rädda. Fantastiska Svanenmärkta priser finns i vinstpotten.

Vad vill just du rädda? Vad i din omgivning vill du behålla precis så vackert som det är idag, så att även dina barn och deras barn kan få ta del av det?

Lägg upp din allra bästa miljöbild på Instagram och använd hashtaggen #räddavärlden, så har du chansen att vinna någon av de här fantastiska priserna:

1:a pris
Braskamin Contura 556 Style med glaslucka och valfri topp.
De generösa sidoljusen på braskaminen gör att du kan se elden från flera håll. Luckan i glas ger ett lätt och modernt uttryck, samtidigt som de rena linjerna i designen gör att kaminen smälter in i ditt hem, oavsett vilken stil du föredrar. Luckan kan öppnas utan handskar eftersom handtagen inte blir varma. Självklart är kaminen Svanenmärkt. Skorsten och installation ingår ej i vinsten.
Värde: 19 900 kronor

2-4:e pris
Hotellövernattning på valfritt Scandic-hotell
Hotellövernattning på valfritt Scandic-hotell i Sverige för 2 personer i dubbelrum, alternativt för 1 person i enkelrum. Vinsten gäller för övernattning under en helg.
Värde: från cirka 1000 kronor

5-7:e pris
Stort hudvårdspaket från Elw
En paket för hela familjen! Kroppsvårdsprodukter från Elw som funkar från topp till tå – bokstavligt talat. Allt från fotkräm, solskydd och ansiktstvätt till badskum och balsamspray.
Värde: 1100 kronor

8-10:e pris
City Gross Ekologisk matkasse inklusive hemleverans.
Fyra middagar för fyra personer där minst 75 procent av innehållet i kassen är ekologiskt. Om du inte bor nära en City Gross-butik kan du ge bort din vinst till valfri person inom City Gross utkörningsområden. Kolla på citygross.se/matkassen för att se var de levererar.
Värde: 699 kronor

Du måste ha en öppen profil på Instagram för att kunna vara med i tävlingen. Vinnaren utses av en jury bestående av Ragnar Unge, vd på Miljömärkning Sverige och Cornelia Waldersten, art director på A.W.B./A World Beneath. Tävlingen pågår till och med den 31 maj. Om den som utses som förstapristagare av någon anledning inte önskar en braskamin går braskaminen vidare till andrapristagararen och så vidare. Förstapristagaren får då istället andrapriset. Vi kompenserar inte för mellanskillnaden i värde mellan de olika vinstnivåerna.

När du är med och tävlar har vi rätt att använda din bild i våra digitala kanaler i samband med att vi berättar om tävlingen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

#räddavärlden