Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Invigning av nya inspirerande Svanenkontoret

Svanens nya lokaler i Fatburen, nära Medborgarplatsen i Stockholm, invigdes med mingel, mat och eftervalet-snack. Maria Wetterstrand och Maria Eklöf, rådgivare strategisk kommunikation, PR-byrån New Republic, stod för analysen och lockade gästerna till både skratt och eftertanke.

Maria Wetterstrand och Maria EklöfRagnar Unge, vd Svanen, som ledde samtalet undrade hur företag som har Svanen och EU Ecolabel kommer att påverkas av den nya regeringen? Företag med miljömärkning kommer att gynnas, menade Maria Wetterstrand. För när det gäller konsumentvägledning förväntas den socialdemokratiska regeringen lägga mer krut på denna typen av insatser än vad alliansen har gjort.

120 gäster, en blandning av licensinnehavare, nätverksmedlemmar och samarbetspartners, skålade i KRAV-märkt Cava och njöt ac den internationella buffén från Provins som levererade fantastiska maten.

De nya lokalerna innebär ett nytt flexibelt och funktionellt arbetssätt för de 50 Svanenmedarbetarna i Stockholm. Lokalerna är indelade i olika zoner, där man väljer var det passar bäst att sitta för dagens uppgifter. Arkitektbyrån MER står för inredningen och de flesta möblerna och inredningarna är Svanenmärkta. Emma Olbers soffa Rejoin från IRE möbler, har till exempel en framträdande plats i den öppna planlösningen kring kök, matplats och projektbord. Två terrasser ger möjlighet till fika och spontana möten utomhus. Och de stora fönstren ger rymd och ljus.

Svanen växer och eftersom medarbetarna är den viktigaste resursen i företaget vill vi satsa på fräscha och funktionella arbetsytor, vi växte helt enkelt ur de gamla lokalerna, säger Ragnar Unge, vd Svanen.

Se hela samtalet mellan Maria och Maria i filmform