Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Grönt och skönt på sportlovet

Ska du ägna sportlovet åt att sporta framför tv:n hemma i soffan? Eller ska du upp i fjällen och utnyttja naturen? Eller ska du kanske unna dig lite spalyx och trevliga restaurangbesök? I vilket fall så finns det Svanenmärkta möjligheter för alla alternativen.

Anna och Brita på SkepparholmenGillar du fjäll och friluftsliv tipsar vi om att det finns Svanenmärkta hotell med underbar natur runt husknuten – Grövelsjön, Stöten i Sälen, Holiday Club och Diplomat i Åre eller Vildmarshotellet i Kolmården.

Är du ute efter en lite annan sorts sportlovsupplevelse med god mat, spabehandlingar, kanske lite träning och vacker natur är utbudet gigantiskt. Svanenmärkta hotell och spaanläggningar finns över hela Sverige. Stora och små, vid kusten och inåt land, i storstad och ute på landet.

Lockas du av goda middagar, på restauranger med omtanke om både människa och miljö, finns det drygt 50 Svanenmärkta ställen att välja mellan. Från Umeå i norr till Malmö i söder. Kolla in om du hittar någon restaurang nära dig genom att klicka på länken här nedanför som visar en karta med alla Svanenmärkta hotell, spa och restauranger.

För dig som helst sportar på hemmaplan, i soffan framför tv:n, kanske en Svanenmärkt soffa kan bidra till att sportandet känns ännu lite bättre. Lägg därtill en Svanen- eller EU Ecolabel-märkt tv så har du fixat ett både grönt och skönt sportlov.