Favoriter
Dina favoriter har nu skickats! Ett fel uppstod när dina favoriter skulle skickas
English
  1. Hållbara affärer mellan Kyocera och Staples

Kyocera tecknar avtal för att leverera Svanenskrivare till Staples, världens största leverantör av kontorsutrustning. Staples är medlem i Svanens nätverk för inköp med omtanke.


Bo Gustavsson, marknadschef Kyocera Document Solutions.
Avtalet kompletterar Staples utbud av skrivare och ökar Kyoceras närvaro på den svenska marknaden. Avtalet tecknas i Norge men innebär även för svenska Kyoceras del att produkterna nu kommer att säljas i Stapels alla säljkanaler. Staples har väl utvecklad webbplats för e-handel.

– Vi valde att samarbeta med Kyocera tack vare produkternas höga kvalitet och prestanda. Deras kompetens inom dokumenthantering, miljöprofil med Svanenmärkta produkter och företagets egenproducerade trummor, med en livslängd på upp till 600 000 sidor, bidrog också till valet av partner, säger Bjørn-Erik Elgesem, Senior Category Manager på Staples Nordic.

– Det nya samarbetet med Staples passar väl in i Kyocera strategi och offensiva satsning i såväl i Sverige som i Norge, säger Bo Gustavsson, marknadschef på Kyocera Document Solutions Nordic AB.

Läs pressmeddelandet i sin helhet

Läs mer om Kyocera Document Solutions

Läs mer om Staples