Möbler som gör skillnad

2011-08-25

Hallå där, Christer Olsson, marknadschef på Norrgavel, som säljer Svanenmärkta möbler. Norrgavel är den enda möbelproducenten som har samtliga möbler Svanenmärkta.

Inför den nya säsongen ger Norrgavel ut en katalog med tema stad och land. Bilderna är tagna i Malmö och Jämtland och möbelstilen är en blandning av allmoge och dansk modernism, som passar fint in i stad såväl som land.

– Vi har fin försäljningsutveckling trots finansoron. Jag tror det kommer att fortsätta så, våra kunder gör medvetna val, säger Christer Olsson.

Leif Lång, miljöhandläggare på Miljömärkning Sverige ser fram emot en intensiv möbelhöst.


Christer Olsson.
– Det finns ett väldigt stort intresse kring miljömärkta möbler. Vi rivstartar hösten med annons i DN och en ny broschyr som vänder sig till konsumenter med budskapet "ditt val gör skillnad . Vi kommer också att satsa på att få in fler produktbilder till vår hemsida så att det blir lätt och lustfyllt att välja Svanenmärkta möbler, säger Leif Lång.

Svanens broschyr Ny soffa tänk grönt finns för nedladdning här. Norrgavels katalog finns på deras hemsida norrgavel.se för nedladdning samt i deras butiker i sju städer.