Världens ledande miljömärkning expanderar

2010-06-21

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en kvalificerad handläggare för våra produktgrupper inom kemi-teknik, bland annat Textilservice – professionella tvätterier.

Vårt Svanenmärke är ett av Sveriges mest kända varumärken. Det finns tusentals Svanenmärkta produkter på marknaden inom 65 olika produktområden, allt från datorer och kläder till hotell, restauranger och rengöringsmedel.

Allt fler företag har upptäckt att Svanenmärkning är ett trovärdigt sätt att kommunicera sitt miljöarbete.

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en kvalificerad handläggare för våra produktgrupper inom kemi-teknik, bland annat Textilservice -professionella tvätterier. Personen ska ha en hög miljökompetens med en högskoleexamen inkluderande poäng i kemi och miljötoxologi, vara drivande samt ha några års arbetslivserfarenhet.

Vi värdesätter social kompetens, samarbetsförmåga och lyhördhet. Då vi arbetar i en nordisk organisation värdesätter vi kunskaper i norska och danska samt erfarenhet av internationella projekt.

Frågor besvaras efter den 21 juli av Cecilia Ehrenborg Williams, telefon 070 7237236 , cecilia.ehrenborg@svanen.se. Sista ansökningsdag är den 15 augusti och tjänsten beräknas tillsättas under september månad. Skicka ansökan och meritförteckning till info@svanen.se.

Miljömärkning Sverige har statens uppdrag att ansvara för miljömärkena Svanen och EU Ecolabel. Verksamheten drivs utan bransch- eller vinstsyfte. Alla Svanenmärkta och EU-Ecolabel märkta produkter samt våra kriterier finns här på vår hemsida.