Marknadsför er Svan

Vi på Svanen vill att ni ska bli så framgångsrika som möjligt. Därför uppmanar vi er att visa upp ert goda miljöarbete och profilera ert varumärke tillsammans med Svanenloggan. Vi har tagit fram material som gör det enkelt för er att visa att ni är Svanenmärkta.

Vi har tagit fram säljstöd i form av trycksaker, mobiler, Svanenflaggor med mera. Använd också gärna vår Svanenlogga när ni marknadsför era Svanenmärkta tjänster - då förstärker ni trovärdigheten hos allmänheten att ni faktiskt bidrar till ett hållbart samhälle. Och Svanenmärket har en extremt hög kännedom. 98 procent av svenskarna känner till vårt märke (YouGov 2011).

Certifikat
Som bevis för att ni är Svanenmärkta får ni ett certifikat att visa upp för kunder och leverantörer. Häng det gärna i receptionen så att alla era besökare ser att ni är engagerade i miljön.

Information till kunder
Vi har producerat en broschyr om Svanenmärkta tvätterier. Den passar bra att dela ut till kunder som har frågor om Svanenmärkningen. Ni kan ladda ner broschyren här.

Utomhusflagga
Konrtakta er handläggare om ni vill beställa en stor Svanenflagga till utomhusflaggstången.

Pins
Dekorera era anställda med snygga pins med Svanenloggan på. De finns att beställa så att era anställda kan visa att de arbetar på ett Svanenmärkt företag.

PR och Marknadsföring
För att marknadsföra Svanenmärkta företag arbetar Svanen på olika sätt. Vi medverkar på branschmässor, seminarier och olika events. Vi annonser i tidningar och vi har breda mediekontakter. Tipsa oss också gärna om nyheter som rör era företag, till exempel om ni vinner någon stor upphandling tack vare ert miljöarbete, till vår hemsida. Dessa nyheter skickas automatiskt ut till ett stort antal prenumeranter och vi länkar även till dem på våra sociala medie-kanaler som Facebook och Twitter.

Svanen deltar också gärna i gemensamma kampanjer med Svanenmärkta textilserviceföretag. Om ni vill göra en marknadsaktivitet med oss, var god och kontakta er handläggare eller skicka oss ett mejl på info@svanen.se