Material & Webbshoppen

Vi har tagit fram säljstöd i form av informationsfolder, presentationer för era kunder, Svanenflaggor, med mera. Använd dessa när ni marknadsför och informerar om er Svanenmärkta städning – det är ett enkelt sätt att visa era kunder och allmänheten hur ni bidrar till ett hållbart samhälle.

Certifikat

Som bevis för att ni är Svanenmärkta får ni ett certifikat att visa upp för kunder och leverantörer. Häng det gärna i receptionen så att alla era besökare ser att ni är engagerade i miljön.

Information till kunder

Vi har gjort en folder om Svanenmärkta städtjänster. Den passar bra att dela ut till kunder som har frågor om Svanenmärkningen. Den finns som broschyr som ni kan skriva ut samt i A4 format som enkelt kan bifogas när ni lämnar offerter.

Ladda hem foldernA4-format

Det finns även en mer detaljerad presentation som ger en mer fördjupad förståelse för vad det innebär att vara en Svanenmärkt städtjänst.

Ladda hem kundpresentationen

Kundaffisch

Vi har tagit fram affischer som ni kan sätta upp hos era kunder som har en Svanenmärkt städtjänst. Affischerna finns i både A4- och A3-format.

Dagligstäd + golvunderhåll (A4) Dagligstäd + golvunderhåll (A3)

Profilmaterial

Dekorera era anställda med snygga pins med Svanenloggan på eller pryd städvagnen med färdiga skyltar som ni kan hänga på städvagnarna. Detta och mycket mer finns att beställa i webbshoppen. Kontakta er handläggare eller info@svanen.se om ni inte har en inloggning ännu.

Material & Webbshoppen