Utnyttja Svanen i er marknadsföring

Svanen är en världsledande miljömärkning med hög kännedom och trovärdighet. Genom att använda Svanen i er marknadsföring stärker ni ert eget varumärke och kan få en konkurrensfördel på marknaden.

Profilmaterial

Önskar ni beställa profilmaterial, till exempel entréskylt, en utomhusflagga och/eller pins kan ni göra det till självkostnadspris i vår webbshop som företaget V-TAB sköter åt oss. Kontakta kund@svanen.se så hjälper vi er inloggning.

Logga in i webbshopen

Information om Svanen till era kunder

Vi har tagit fram en kort beskrivning av vad det innebär att er anläggning är Svanenmärkt. Tanken är att ni kan skicka med den vid offerter och förfrågningsunderlag så att era kunder snabbt förstår vilket arbete ni tagit er igenom och att det finns en stor miljönytta med att välja Svanemärkt.

Hämta beskrivningen av Svanens krav här

Rädda världen lite grann varje dag

Sedan 2015 driver Svanen kampanjen Rädda världen lite grann varje dag. Kampanjen har synts stort på utomhustavlor i hela landet, i butiker, på produkter, i annonser och i sociala medier, mm. Vi har tagit fram ett material med loggor, bilder och texter som ni får använda hur mycket nu vill i era egna kanaler.

Materialet finns att ladda ner på www.svanen.se

Svanens inköpsnätverk för företag som vill köpa miljömärkt

Svanen har startat ett nätverk för alla företag som vill bidra till ett hållbart samhälle genom sina inköp. I dagsläget har nätverket cirka 270 medlemmar som prioriterar miljömärkta varor och tjänster. Svanen arrangerar utbildningar, seminarier, webinar och nätverksträffar för medlemmarna. Kom och delta på våra aktiviter, det är ett utmärkt tillfälle att träffa små och stora företag som är intresserade av att bo och konferera Svanenmärkt. Som licensinnehavare får ni vara med i Nätverket gratis.

Läs mer på www.svanen.se/natverket

Utbildningspaket för dig och dina medarbetare

För att hjälpa dig och dina medarbetare i ert miljöarbete och för att hålla er uppdaterade om Svanens kriterier har vi tagit fram ett utbildningspaket. Här finns fördjupat material som riktar sig till dig som är kontaktperson. I paket finns även filmer och material som riktar sig hela personalen. Titta igenom materialet och se vad som kan passa ditt hotell, din restaurang eller konferensanläggning.

Se våra utbildningsfilmer här